De themadag van 21 november gaat niet door vanwege de nieuwe Coronamaatregelen!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De themadag wordt gehouden in de Herberg van Paulus, Stationsweg 16, 3743 EN Baarn.
Vanaf 9.30 uur is de Herberg open.

Deelname kosten (incl. lunch en consumpties): Leden 15 € p.p., ouderpaar 25 €. Niet leden 20 € p.p., ouderpaar 35 €.Ter plekke contant te voldoen.

U kunt zich aanmelden bij Herman Snijders, per mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-44196422

Programma Najaarsbijeenkomst 21 november 2020

Vanaf 09.30 uur Inschrijving, koffie/thee
10.00 - 10.15 uur Opening en inleiding door de dagvoorzitter
10.15 - 11.15 Spreker Gera ter Meulen 
11.15 – 11.30 uur Koffie/thee pauze
11.30 - 12.30 uur Vervolg Gera ter Meulen
12.30 - 13.30 uur Lunch
13.30 – 15.15 uur In gesprek met elkaar over de dingen die ons bezighouden
15.15 uur  Afsluiting, daarna het LOGA café

Routebeschrijving

De Herberg van Paulus, Stationsweg 16 achter de Pauluskerk in het centrum van Baarn

Met het openbaar vervoer Vanaf station Baarn via de stationsweg richting centrum is het 10 minuten lopen. Let op bij een bocht naar rechts gaat de weg over in de Javalaan (doorgaand verkeer) de stationsweg gaat echter links af. Deze volgen eerst rechts af en daarna links af, iets verderop bevindt zich aan de linkerkant de Herberg van Paulus.

Met de Auto vanaf alle richtingen via A1 Amsterdam- Amersfoort Neem afslag 11-Eembrugge richting Baarn - Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Bisschopsweg - Neem op de volgende rotonde de 2e afslag naar Eemweg - Weg vervolgen naar Eemstraat- Sla linksaf naar de Bosstraat - Neem de 1e afslag rechts, de Stationsweg

In de directe omgeving kunt u gratis parkeren, onbeperkt parkeren kunt u tegenover en achter het gemeentehuis, Stationsweg 18. Verder zijn er plaatsen waar u met een parkeerschijf kunt parkeren.

Tthemadag 28 MAART 2020 gaat niet door in verband met het Coronavirus! Zodra mogelijk zal deze opnieuw worden georganiseerd.

 De eerstvolgende themadag van LOGA vindt plaats op 21 november 2020

 

Themadag 24 maart 2018

Het thema is: "goed zorgen voor je kind begint bij ......... zorgen voor JEZELF

Ria van de Vliet komt haar tips en technieken delen in een interactieve lezing tijdens deze dag.

Uitnodiging Najaarsthemadag 23 november 2019

Op onze themadag hebben wij Esther Groenewegen te gast! Zij is zeer bekend en ervaren met hechtingsproblematiek en is actief betrokken bij ouders en kinderen die hier mee te maken hebben. Wellicht kennen jullie haar organisatie Als Hechten niet vanzelf gaat -  AHNVG (alshechtennietvanzelfgaat.nl), haar blogs, optredens in de media of haar laatste boek.

De LOGA- themadag is voor ouders van kinderen met verschillende leeftijden, situaties en uitdagingen. De training is zo ingericht dat deze dag voor elke deelnemer waardevol kan zijn.  Naast de kennis over de hechtingstheorie, zal tijdens de training vooral veel aandacht aan de praktijkvoorbeelden van de deelnemers besteed worden.

Drijfveren waarop de training gebaseerd zijn: educate, engage, empower.

“Een positieve benadering is een van mijn doelstellingen waar ik veel aandacht aan besteed. Ik vind het belangrijk om vanuit hoop, liefde en juiste expertise over dit onderwerp te praten. Er is namelijk altijd hoop hoe uitzichtloos de situatie soms ook lijkt”.

Hechte groet,

Esther Groenewegen-Jonker

Themadag 10 november 2018

Het thema is: ACE (Adverse Childhood Experiences)

Mark Buckens, verbonden als regiebehandelaar aan De Hondsbverg te Oisterwijk en is in zijn werk veel adoptiekinderen tegengekomen met problemen in de henchting en trauma. Hij geeft een kijkje in vroegkinderlijk trauma, wat de literatuur hierover zeg en legt uit wat EMDR is.

2019 03 23 themadag LOGAUitnodiging Voorjaarsthemadag 23 maart 2019
Het thema is: PTSS de baas!

Een lezing vol inspiratie, positiviteit, humor en hoop.

 
 
 
 
 
 
 
 

Ga naar boven